Ruim 10 jaar ervaring bij Garage Emmeloord!

Natuurlijk brengt u uw auto naar een garage of autoherstelbedrijf dat betrouwbaar, professioneel en vakkundig is en waar ze u vriendelijk te woord staan. Dat is precies wat wij bij Garage Emmeloord, ook wel Auto Focus genoemd, doen. 10 jaar geleden zijn wij gestart en in de loop van de tijd hebben we heel veel tevreden klanten.

 

Van klein naar groot, maar nog steeds klantgericht en betrouwbaar

Wat 10 jaar geleden begon als een kleine onderneming is uitgegroeid tot een mooi bedrijf. We hebben het naar ons zin en vinden het geweldig om mensen zoals u weer veilig de weg op te helpen. Mankeert er iets aan uw auto, wilt u een onderhoudsbeurt, zijn er andere problemen met uw auto of heeft u vragen waar u een vakman bij nodig heeft? Onze ervaren automonteurs staan klaar in Garage Emmeloord om u verder te helpen.

Waar wij voor staan:

– vakmanschap
– betrouwbaarheid
– schappelijk in prijs
– eerlijk
– klantgericht

Wat wij doen voor u:

De automonteurs van Garage Emmeloord zijn betrouwbaar

– onderhoud aan de auto
– wisselen van banden
– deuken en krassen herstellen
– motoronderdelen vervangen
– apk-keuringen

Bent u in de buurt met uw auto? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken. U vindt ons op de Energieweg 2 in Emmeloord.

 

Klanten over ons:

Jaqualine: Het is zeker de moeite waard om hier je auto te laten conroleren. Je word goed geholpen, ze zijn erg vriendelijk en ze laten je niet onnodig wachten.

 

Piet: Ik moest een grote beurt hebben, maar weet nooit goed welke garage ik moet hebben. Ik Googlen en vond autogarageemmeloord. 1 woord keurig! Ze hebben alles grondig nagekeken, ze namen de tijd voor je en kreeg nog een lekker bakkie koffie. Perfect!

 

Sonja: Mijn reserveband moest vervangen worden en ik was te ver weg van mijn standaard garage om daar langs te wippen. Ik heb in de buurt waar ik zat gekeken en kwam erachter dat er in deze opgeving ook een garage zat. Ik belde ze op en kon eigenlijk zonder afspraak terecht. Het wat zo gepiept, de band zat er goed op en de kosten vielen me erg mee. Mocht ik nog eens in de buurt komen, kom ik zeker nog een keertje langs!